Ny Behandling

 

Lutronic Ultra

 Glo

 

 

 

Lutronic UltraGlo är utformad för att ge dig en strålande och ungdomlig hud med minimal påverkan på din dagliga rutin och livsstil. Här är några nyckelpunkter om behandlingen

1

Skonsam och bekväm:

UltraGlo är en mild laserbehandling som inte kräver lång återhämtningstid. Den värmer upp huden, jämnar ut hudtonen och förbättrar hudens struktur. Behandlingarna är utformade för att maximera din komfort och resultat utan att påverka din dagliga rutin.


2

Passar alla åldrar och hudtyper:

UltraGlo kan njutas av personer i alla åldrar och med alla hudtyper. Oavsett om du har torr hud, fet hud eller känslig hud, kan du dra nytta av UltraGlo-behandlingens fördelar.


3

Resultat:

UltraGlo kan ge dig en strålande och ungdomlig hud med förbättrad hudton och textur. Genom att främja kollagenproduktionen kan UltraGlo hjälpa till att minska synliga ålderstecken och ge huden en friskare och mer ungdomlig utstrålning.


4

Anpassade behandlingar:

Din behandlingspraktiker kommer att skräddarsy behandlingen efter dina specifika behov och önskemål.


"Jag såg lika trött ut som jag kände mig, så jag frågade min läkare om en snabb uppiggning och hon rekommenderade UltraGlo-behandlingen. Jag gick till henne under min lunchrast - 15 minuter senare gick jag därifrån och kände mig pigg och såg utvilad ut. Alla på jobbet var förbluffade och ville veta mitt hemlighet!"

Vad man kan förvänta sig

Värt

att titta på


HAR NI FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Fyll i kontaktformuläret
så återkommer vi snarast möjligt.