Gold Factory är planerat och tillverkat huvudsakligen i en vintage miljö. Vi är framstående bland de mest fantastiska varumärkena inom hår- och praktvårdsområdet i regionen, vilket har gett hårstyling ytterligare en skyline. Vi har utvecklats till den största enskilda salongskedjan i Värnamo.

Utseendet har avancerat genom åren; med nya metoder och stilar samtidigt som de ständigt uppdaterar sina kosmetologer med de regelbundet utvecklande mönstren på den nationella och globala marknaden.

Vi på Gold Factory strävar alltid efter att lära och förbereda vår personal med de senaste procedurerna och stilarna med banbrytande innovation, genom att utbilda dem till olika klasser och genom att intressera sig för olika områden av alla slag.


MILO KUBERSKI

GRUNDARE

"Sedan starten 2015 som nykomling i staden Värnamo började jag driva min barbershop. Sedan dess har vi bara expanderat och breddat vårt område inom skönhetsbranchen. Idag har vi flertalet anställda inom bolaget samtidigt som vi har lagt till ytterligare tjänster för att erbjuda våra kunder det mesta inom skönhet. Det är en rolig resa och vi strävar alltid mot utveckling."


Under de senaste åren har Gold Factory förvandlats till experter genom att känna igen individer runt om i världen och deras beroende av att få sina skönhetsbehov tillgodosedda. I alla våra medlemmar och partners, söker vi efter excellens inom alla områden, det handlar om energin för deras arbete blandat med den autentiska "skönhetens begåvningen". Vår vision är att alltid förbättras och förhoppningsvis kunna erbjuda ännu mer. Ackrediteringsprocessen för Gold Factory håller för närvarande på att forma den selektiva inrikesspännande kretsen av Gold Factory-salongerna.

Förhopnningen är att var som helst i landet kommer du garanterat att stöta på en liknande administration av premiumkvalitet i en utvald situation, med en person som kommunicerar på engelska om du vill.Alla bidrar genom sin egen vilja av kunskap och varumärkesskyddade sätt att hantera utvecklingen av sitt område, och tillför ett helt universum av energigivande potentiella resultat till vårt letande efter äkta skönhet.