Ny Behandling

 

Keralase Scalp Treatment med Lutronic Ultra

 

 

 

 

KeraLase jämfört med metoder som använder PRP och/eller stamcellsmedia, har KeraLase-behandlingen några unika fördelar

1

Icke-invasiv: Till skillnad från PRP- och stamcellbehandlingar kräver KeraLase-behandling inte några injektioner eller operationer, vilket innebär att det finns färre risker och biverkningar.


2

Flera teknologier: KeraLase-behandling kombinerar flera teknologier, inklusive exfoliering, en proprietär blandning av hårväxtfaktorer, lågnivå ljusbehandling (LLLT) och en kylande mask. Detta flerprongade tillvägagångssätt kan ge mer omfattande och effektiv hårvård jämfört med metoder som bara använder en teknologi.


3

 Ingen återhämtningstid: Eftersom KeraLase-behandling är icke-invasiv krävs ingen återhämtningstid. Patienterna kan återgå till sina normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.


4

Lämplig för de flesta patienter: KeraLase-behandling är lämplig för de flesta patienter som upplever håravfall eller håravfall. Det är säkert för både män och kvinnor och kan användas på alla hårtyper och färger.


5

FDA-godkänd: Lutronic Ultra, enheten som används för KeraLase-behandling, är FDA-godkänd för hårvård. Detta innebär att den har testats rigoröst och har visat sig vara säker och effektiv för detta ändamål.


Även om PRP- och stamcellbehandlingar också har visat sig lovande för att främja hårväxt och förbättra hårbottenhälsan, erbjuder KeraLase-behandling en icke-invasiv, flerprongad metod som kan ge unika fördelar för patienter som söker hårvård. Det är dock viktigt att notera att individuella resultat kan variera och en konsultation med en kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal rekommenderas för att bestämma den bästa behandlingsmetoden baserat på en patients specifika behov och mål.

 

Vad är KeraFactor och betydelsen av nanoliposomer

Vad man kan förvänta sig

Värt

att titta på


HAR NI FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Fyll i kontaktformuläret
så återkommer vi snarast möjligt.